Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Comencen les obres del Pla d'Inversions 22-23 per a Loriguilla de la Diputació de València

L'Ajuntament de Loriguilla ha començant les obres de reforma dels seus carrers, emmarcades en el Pla d'Inversions 22-23 subvencionat per la Diputació de València. Els treballs han començat en Joaquín Lleó i Passeig València.

Fa quatre mesos, i per decisió unànime de l'equip de Govern, es va decidir utilitzar la totalitat de l'import del Pla d'Inversions a promoure un únic projecte, que va acordar ser el desenvolupament d'aquells carrers que, des del trasllat i urbanització de Loriguilla fa ja més de 50 anys, no havien canviat. El Pa d'Inversions Municipal 2022-23 és un projecte integral per a millorar aquelles zones de Loriguilla que compten amb elements obsolets i deteriorats que no compleixen la normativa.

Entre les actuacions que es duran a terme destaca la reforma de les voreres i el canvi de la xarxa d'aigua potable als carrers Blasco Ibáñez, Maestro Serrano, Ramón y Cajal, Posterior Botigues, part de l'Avinguda Mediterrani, Joaquín Lleó i Passeig València. Així mateix, es reformaran les voreres en les següents vies: Severo Ochoa, part del Carrer Morera i Maestro Rodrigo i Lauria.

A més, es procedirà a la pavimentació de formigó imprés al parc de la Morera, el carrer Posterior Botigues i el parc en Passeig València i s'asfaltaran els carrers Sagunt, Ramón y Cajal, Posterior Botigues, reparant sots i foradades.

En definitiva, aquesta actuació, que té un cost total de 454.753,74 euros (IVA inclòs), pretén millorar la mobilitat i seguretat per als vianants al poble, així com augmentar la qualitat del transport d'aigua potable als domicilis.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon