Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

CCOO PV convoca la 5a edició dels Premis ‘Marc Granell’ a la promoció i l’ús del valencià

La central sindical convoca la cinquena edició de reconeixement a les persones i institucions que més s'impliquen en la promoció i l'ús del valencià, tant des de l'estructura de CCOO PV com des de l'àmbit de la participació social. Tal i com es va decidir en les línies d'acció de l'XIIé Congrés de CCOO PV, la nostra acció sindical i sociopolítica ha d'anar acompanyada d'expressions culturals amb un caràcter reivindicatiu i d'especial cura per la cultura del País Valencià.

El període de presentació de candidatures s'iniciarà a partir del 1 de febrer, i restarà obert fins al 16 de febrer de 2023. Els premis s'entregaran el proper 21 de febrer a la vesprada en un acte que tindrà lloc en el mateix sindicat. Per a més informació de com participar-hi consulteu les 'Bases del concurs' següents.

Tota la informació de com participar al concurs i bases:

CATEGORIES DELS PREMIS

1. Premi Marc Granell a les organitzacions de la CS CCOO PV

S'hi premia l'especial implicació i treball en la promoció i l'ús del valencià de les organitzacions confederades en la CS CCOO PV. Hi poden ser candidates les federacions territorials i les organitzacions comarcals del País Valencià confederades en la CS CCOO PV. També hi poden ser-ho les seccions sindicals i els sindicats comarcals pertanyents a les organitzacions confederades, així com les fundacions dependents de la Confederació.

2. Premi Marc Granell a les persones activistes de CCOO PV

S'hi premia l'especial implicació i treball en la promoció i l'ús del valencià de persones que destaquen pel seu compromís amb l'acció sindical i sociopolítica de CCOO PV. Hi poden ser candidates les persones que hagen treballat activament per l'acció sindical i sociopolítica de CCOO PV i destaquen per la seua implicació en la promoció i l'ús del valencià.


3. Premi Marc Granell a persones del País Valencià

S'hi premia l'especial implicació i treball en la promoció i l'ús del valencià de persones del País Valencià. Hi poden ser candidates les persones que destaquen per la seua implicació en la promoció i l'ús del valencià en l'àmbit territorial del País Valencià.

 

4. Premi Marc Granell a institucions del País Valencià

S'hi premia l'especial implicació i treball en la promoció i l'ús del valencià d'institucions del País Valencià. Hi poden ser candidates les institucions que destaquen per la seua implicació en la promoció i l'ús del valencià en l'àmbit territorial del País Valencià.

TERMINI I FORMA DE PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES

El termini de presentació de candidatures és des del 1 de febrer fins al 16 de febrer de 2023. Les sol·licituds s'han de presentar per correu electrònic a l'Oficina de Promoció i d'Ús del Valencià de CCOO PV (OPUV) adreçades a: cultura@pv.ccoo.es

Les persones que poden hi poden presentar candidatures són els membres del jurat i els afiliats i afiliades al sindicat. 

Cal lliurar la documentació necessària per a proposar una persona o organització a participar en el concurs.

La documentació ha d'incloure necessàriament les dades següents:

- Indicació de la categoria a la qual es presenta la candidatura.- Presentació de la persona, l'organització o la institució que es presenta a la candidatura.

- Breu memòria on s'expliquen els motius pels quals es fa la proposta, tenint en compte els criteris de valoració dels premis.

- Dades personals de qui presenta la candidatura: nom complet, relació amb les CCOO PV i relació amb la persona, la institució o l'organització presentada.

Opcionalment s'hi pot incloure documentació complementària que acredite els mèrits de la persona, la institució o l'organització proposada.

JURAT I PREMIS

El jurat està format per la persona responsable de la Secretaria de Cultura i Política Lingüística de CCOO PV, per una persona de l'OPUV de CCOO PV, una representant de federacions territorials de CCOO PV, una d'unions intercomarcals de CCOO PV i una d'entitats que destaquen per la seua implicació en la defensa i l'ús del valencià.

Els premis consisteixen en un guardó commemoratiu exclusiu dels premis Marc Granell.

D'acord amb l'acta final, el jurat dictarà resolució d'atorgament dels premis. La comunicació de quines han estat les persones guanyadores del concurs i l'entrega dels premis tindrà lloc mitjançant acte públic que es realitzarà el 21 de febrer, per commemorar el dia dels Drets Lingüístics al País Valencià. S'avisarà els participants i les participants amb antelació, i es faran públiques les candidatures finalistes.

L'acte i el resultat dels premis seran difosos mitjançant els canals de comunicació i xarxes socials de CCOO PV.

Podeu adreçar els vostres dubtes o demanar més informació a la Secretaria de Cultura, Política Lingüística i Política Educativa de CS CCOO PV al correu: cultura@pv.ccoo.es

Premis Marc Granell edició 2022

 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon