Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Blanca Paloma guanya el Benidorm Fest amb la seua cançó "Eaea" i representarà a Espanya en Eurovisió 2023


Blanca Paloma ha guanyat el Benidorm Fest amb la seua cançó "Eaea" i representarà a Espanya en Eurovisió 2023 després de pastar 169 punts: 94 del jurat, 35 del jurat demoscópico i 40 del televoto.

En segon lloc ha quedat Agoney amb "Vull Cremar" i un total de 145 punts; seguit de Vicco amb 129 punts; Mègara amb 106 punts en quatre lloc. Cinquena ha sigut Alice Wonder, en sisena posició ha quedat Karmento, seté José Otero i ha tancat la classificació Fusa Nocta.

La gala final del Benidorm Fest 2023 ha arrancat a les 22.00 de la nit davant un abarrotat Palau l'Illa de la ciutat alacantina, on més de 2.000 persones han vibrat amb les huit actuacions candidates al micròfon de bronze, així com amb les aparicions d'Ana Mena, Manuel Carrasco, Beth, Chanel i la presentadora, Mónica Naranjo.

Karmento ha sigut l'encarregada d'inaugurar la gala. Per a això, ha portat un tros del seu Castella-la Manxa a l'escenari benidormense, acompanyada per vegetació de secà i una tela blanca sobre la qual es projecten ombres amb les quals la cantant interactua. Al final, apareix el cor per a cantar el "loroló" final de "Vull i Duel" amb la albaceteña.

El lloc dos ha sigut de Mègara amb "Arcàdia": referències a videojocs i tons morats, roses i blaus. Dues ballarines amb televisions al cap al principi, que es lleven a meitat de l'actuació per a interactuar amb Kenzy, la cantant.

En el número tres ha eixit Alice Wonder, amb "Jo Volguera", que comença a piano sobre fons del cel i flaixos de llums. Quatre coristes acompanyen a la cantant: entren i es posen al costat del piano, al mateix temps que Wonder l'abandona per a anar cap a la pastilla de l'escenari, on acaba l'actuació.

Quarta ha eixit Fusa Nocta, amb "La meua Família", una posada en escena potent amb un cotxe blanc sobre l'escenari i cinc ballarins de flamenc amb els quals transita per l'escenari i les dues pastilles centrals. Plans tancats i flaixos de llums completen "La meua Família", la proposta de la gandiense.

Passat l'equador de la gala, ha sigut el torn de Agoney, amb el seu "Vull Cremar", una actuació amb uns plans curts molt mesurats i coreografia potent al costat de quatre ballarins per al seu "Vull Cremar". Vestit sencer de cuir roig, el canari ha protagonitzat una de les actuacions més potents de la semifinal, recolzat en una plataforma i un conjunt de micros amb els quals interactua al principi.

En sisena posició, Blanca Paloma protagonitza l'actuació més mesurada de la nit. Al costat de cinc coristes i ballarines, elabora una posada en escena en la qual abunda el blanc i el roig. Hi ha unes cortines en el centre de l'escenari que ajuden a crear diferents efectes d'ombres. La posada en escena més teatral de la gala per a "Eaea".

Seté ha sigut José Otero, que ha transformat els seus "Hiverns en Mart" en una posada en escena coreografiada, amb tot el vestuari en negre, tant el seu com el dels ballarins que es mouen en una plataforma que gira i genera diferents efectes d'ombres.

La festa acaba amb Vicco, que porta una alegre posada en escena per a la seua "Nochentera", la cançó amb més escoltes en tot el Benidorm Fest 2023. La catalana es munta un saló sencer en l'escenari, al qual sale acompanyada per quatre ballarins.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon