Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera acull la 3a etapa de la Volta Ciclista a la CV amb una Albereda plena de veïns i aficionats

  •  Una carrera de mitja muntanya amb 153,5 km que ha comptat amb 4km neutralitzats que han recorregut el nucli urbà.
        

Bétera ha tornat a vibrar amb la VCV-Volta a la Comunitat Valenciana Gran Premi Banc Sabadell que hui ha eixit del municipi per al deleit de nombrosos veïns, veïnes, aficionats i ciclistes vinguts de tot arreu per a gaudir d'aquesta tercera etapa.

Baix un sol radiant l'Albereda de Bétera s'ha anat configurant per a acollir aquesta etapa en la qual han participat 10 equips UCI WORLD TEAMS i 9 equips UCI PRO TEAMS que han anat arribant a partir de les 11:30h perquè els seus corredors, entre els quals destaquen els espanyols Juan Ayuso - UAE Team Emirates, Carlos Rodríguez - INEOS Grenadiers, Mikel Landa - Bahrain Victorious i Luis León Sánchez - Astana Qazaqstan Team, hagen procedit al control de signatures.

L'Alcaldessa de Bétera i regidora d'Esports, Elia Verdevío, present des de primera hora, ha participat en aquesta festa del ciclisme saludant als nombrosos corredors així com a membres de l'organització de la Volta, aficionats al ciclisme i visitants que no s'han volgut perdre aquest espectacle esportiu.

"És un orgull per a Bétera acollir aquest esdeveniment esportiu, primer, perquè ens posa en el mapa del ciclisme i dona a conéixer el nostre poble, i segon, perquè és, sens dubte, un esdeveniment que revitalitza la nostra economia local" ha comentat als mitjans de comunicació que s'han desplaçat a Bétera per a cobrir la notícia.

Una Albereda que ha canviat el seu aspecte habitual gràcies al treball de l'organització, al costat de l'Ajuntament i la Policia Local de Bétera que han gestionat aquest desplegament esportiu en el qual el ferm compromís del Consistori per l'esport ha quedat palés.

En l'escenari principal tots els allí presents han pogut veure de prop als seus ídols de la bicicleta que han sigut presentats durant tot el matí. Un espai al qual també ha accedit Elia Verdevío per a posar en valor Bétera "i la nostra decidida aposta per l'esport".

Abans de l'eixida de l'escamot l'Alcaldessa de Bétera al costat del Director de la Volta, Ángel Casero, així com també al costat de la Subdelegada del Govern a València, Raquel Ibáñez, el Director General d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, Antonio Quintana i membres de Global Omnium i del Banc Sabadell, patrocinadors oficials d'aquest Gran Premi, han procedit a tallar la cinta que ha donat pas a l'eixida d'aquesta tercera etapa sobre les 13:37h.

A continuació l'escamot ha recorregut 4km per nucli urbà de Bétera en aquesta eixida neutralitzada que ha discorregut per la plaça Luis Reig, l'Av. País Valencià, l'Av. Constitució, el Carrer Calvari, el Carrer Estació i el Carrer José Sáez on nombrosos veïns i veïnes també han vist de prop i animat als corredors.

Un any més, Elia Verdevío ha volgut gaudir en primera persona de tota l'etapa i en aquests moments es troba al costat d'Ángel Casero acompanyant als ciclistes en el recorregut d'aquesta carrera que finalitza a Sagunt després de 153,5 km de recorregut.

Suport incondicional

El poble de Bétera s'ha bolcat en aquesta eixida que ha congregat a molts veïns i veïnes de totes les edats en l'Albereda i en les diferents ubicacions del recorregut neutralitzat que ha permés a tots gaudir en viu i en directe d'aquest espectacle.

Els xiquets i xiquetes de diferents centres educatius han eixit per a veure la Volta i conéixer en primera persona com es viu una eixida d'etapa com la de hui. "És meravellós sentir la calor dels teus veïns i veïnes donant suport a aquests esdeveniments esportius amb els quals volem demostrar que l'Ajuntament aposta per l'esport a Bétera i per estils de vida saludables", ha destacat l'Alcaldessa que s'ha acostat als estudiants per a aplaudir-los a ells per acudir a la Volta a animar als ciclistes.

A més durant l'eixida també s'han deixat veure alguns membres de clubs esportius locals que han volgut donar suport a aquesta carrera. "Gràcies a tots i totes les que hui han vingut a aquesta Albereda a viure la festa del ciclisme", ha agraït Elia Verdevío en pujar a l'escenari de la Volta.

Promoció de Bétera

Posar en valor Bétera en aquesta carrera, que és un referent en el món del ciclisme a nivell nacional i internacional, és un dels objectius del Consistori beterense ja que, tal com ha explicat Elia Verdevío "suposa un aparador per al nostre municipi, una oportunitat més per a mostrar Bétera".

Tant és així que l'Ajuntament ha instal·lat una carpa de Turisme on es podia conéixer amb major profunditat els atractius turístics de Bétera que indubtablement estan lligats a la gastronomia local i als productes típics. Per això, al costat de l'àrea de Turisme ha participat en aquesta campanya de promoció l'empresa local Taronges del Carmen els qui han posat en valor la taronja de Bétera i tots els productes que s'obtenen d'ella oferint als participants degustacions de taronges i melmelades artesanes


.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon