Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil senyalitza les colònies felines autoritzades al municipi

Els pals informatius assenyalen la presència de les colònies i adverteixen que maltractar, sostraure o alimentar als felins sense permís està prohibit sota sanció.

L'Ajuntament de Benaguasil, a través de l'àrea de Benestar Animal, està procedint a la instal·lació de panells informatius en les colònies de gats del municipi que, expliquen les normes d'ús d'aquests espais per a aconseguir una convivència el més harmoniosa possible amb els felins.

En els cartells es recorda que està prohibit, sota sanció, abandonar, maltractar o sostraure als gats, així com s'informa que la colònia està protegida i compleix amb el programa CES (Captura, Esterilització i Solta), i de l'existència de personal voluntari autoritzat per l'Ajuntament per a alimentar i cuidar als felins.

Segons ha explicat el regidor de Benestar Animal, Rubén Araque, «des de l'Ajuntament i amb la col·laboració de APEA (Ajuda a Gossos Entre Amics) estem senyalitzant les colònies que existeixen actualment autoritzades en el municipi per a protegir els felins i que els veïns els respecten. Agraïsc a APEA i als seus col·laboradors el treball que realitzen cuidant de les despeses i l'ajuda que presten en el benestar animal", al mateix temps que ha recordat que "els veïns que no disposen del carnet que habilita per a alimentar i cuidar als felins no poden dur a terme aquesta tasca".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon