Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil està fent treballs de desbrossament i manteniment dels camins rurals del municipi

#benaguasil

Són treballs que es realitzen periòdicament, i que resulten imprescindibles per eliminar la mala herba existent

L'Ajuntament de Benaguasil, a través de la regidoria d'Agricultura, està duent a terme tasques de manteniment i esbrossada de marges dels camins rurals del terme municipal. Concretament s'ha actuat als camins del Pla Montero, Assegador, Cabeços, Fons i Beniaro.

Els treballs se centren, principalment, en l'eliminació de la vegetació i la mala herba que discorre en les vies esmentades, i han comptat amb el suport d'un tractor que ha complementat el desbrossament de les herbes dels marges dels camins.

Aquestes actuacions s'inclouen dins del pla de manteniment i conservació dels camins rurals que realitza l'equip de govern per mantenir la xarxa de camins rurals en bon estat, nets i clars de vegetació.

Segons el regidor d'Agricultura, Pedro Peris, l'objectiu d'aquestes tasques és garantir la cura i el manteniment dels camins rurals per facilitar el pas dels vehicles, oferir una millor visibilitat als conductors, prevenir incendis, així com punts d'insalubritat.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon