Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil està fent treballs de desbrossament i manteniment dels camins rurals del municipi

#benaguasil

Són treballs que es realitzen periòdicament, i que resulten imprescindibles per eliminar la mala herba existent

L'Ajuntament de Benaguasil, a través de la regidoria d'Agricultura, està duent a terme tasques de manteniment i esbrossada de marges dels camins rurals del terme municipal. Concretament s'ha actuat als camins del Pla Montero, Assegador, Cabeços, Fons i Beniaro.

Els treballs se centren, principalment, en l'eliminació de la vegetació i la mala herba que discorre en les vies esmentades, i han comptat amb el suport d'un tractor que ha complementat el desbrossament de les herbes dels marges dels camins.

Aquestes actuacions s'inclouen dins del pla de manteniment i conservació dels camins rurals que realitza l'equip de govern per mantenir la xarxa de camins rurals en bon estat, nets i clars de vegetació.

Segons el regidor d'Agricultura, Pedro Peris, l'objectiu d'aquestes tasques és garantir la cura i el manteniment dels camins rurals per facilitar el pas dels vehicles, oferir una millor visibilitat als conductors, prevenir incendis, així com punts d'insalubritat.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon