Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Aula Gran de l'Eliana amplia la seua oferta de tallers formatius

L'Ajuntament de l'Eliana ha ampliat l'oferta de tallers formatius Aula Gran Activa't per als mesos de febrer a juny de 2023 dirigit a persones jubilades i pensionistes majors de 65 anys, preferentment empadronades en el municipi.

El programa, que arrancarà la setmana vinent, inclou un taller de prevenció de l'Alzheimer especialment dirigit a persones amb sospita o que pateixen la malaltia incipientment. En ell, les persones participants activaran la ment a través del moviment, la pràctica del Mindfulness i ioga, la musicoteràpia, l'estimulació cognitiva o la gimnàstica cerebral, entre altres tècniques.

Amb l'objectiu de coordinar cos i ment, s'obrirà també un nou taller de ball en línia per a gaudir al ritme de la música de divertides coreografies. I per a aquelles persones que desitgen aprendre a manejar les noves tecnologies, el taller de telefonia nivell usuari els permetrà conéixer tots els secrets de WhatsApp, el correu electrònic, com descarregar aplicacions mòbils o com realitzar i gestionar fotografies.

El mes vinent d'abril, l'àrea de Persones Majors llançarà Cuida't, un espai on podran aprendre tècniques que els ajuden a millorar la salut dels qui pateixen malalties cròniques a través del programa Pacient Actiu. A totes aquestes activitats se sumarà una jornada per a aprendre l'ús de l'aplicació del recentment estrenat Servei de Transport flexible a Demanda (TAD), la data de la qual encara està per determinar.

Les inscripcions es poden realitzar ja al Centre Sociocultural, de dilluns a divendres, en horari de matí de 10 a 13 hores. Les activitats són gratuïtes i les places limitades.

L'oferta d'Aula Gran es veurà complementada, a més, per la visita a l'exposició 'Faraó. Rei d'Egipte', de Caixaforum València dilluns que ve 20. Les inscripcions, a un preu de 10 €, es poden realitzar en la Llar dels Jubilats.

Dirigida també a la gent gran de l'Eliana, el Centre de Salut en col·laboració amb l'Ajuntament ha llançat recentment el taller de Tràmits Sanitaris en línia on aprendran a instal·lar l'aplicació de GVASalut en el mòbil i conéixer el seu funcionament el pròxim 2 de març. Inscripcions prèvies al propi centre. I el programa Passejades Saludables, passejos grupals acompanyats amb personal d'infermeria i fisioteràpia que se celebra cada divendres de 9 a 10 hores amb eixida des de l'aparcament.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon