Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Arranca el Festival de Cinema de Paterna Antonio Ferrandis amb una exposició fotogràfica retrospectiva


Paterna dona inici hui al Festival de Cinema Antonio Ferrandis amb una exposició fotogràfica que realitza un recorregut retrospectiu per les passades edicions del certamen.

La mostra, que forma part del cicle d'Exposicions del Coetòdrom, permet conéixer els inicis del Festival, així com la vida de l'actor paterner Antonio Ferrandis, que dona nom al Festival, a causa de la forta vinculació que va tindre amb en el municipi.

L'exhibició fotogràfica també recull el gran nombre de cineastes, actors i actrius del panorama cinematogràfic espanyol que han passat per les passades edicions del Festival de Cinema de Paterna, a través de les Preestrenes o de les Gales, l'acte central del certamen.

El Festival de Cinema, que enguany celebra la seua huitena edició, va nàixer l'any 2016 com una nova plataforma per a promoure el cinema espanyol i impulsar el talent emergent. Durant els pròxims dies 22, 23, 24 i 25 de febrer la ciutat acollirà un ampli calendari d'activitats, com a projeccions de curts i pel·lícules, col·loquis, animació infantil, així com la Gala de lliurament de premis.

Aquest dissabte, 25 febrer, en la gala del Festival s'entregarà a l'actriu Maribel Verdú el Premi Especial 2023, guardó que també han rebut intèrprets com Antonio de la Torre, Adriana Ugarte, Javier Gutiérrez, Carmen Machi, Nacho Fresneda, Emma Suárez o Hugo Silva.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon