Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Aitana Mas guanya per 87 vots les primàries per encapçalar la llista de Compromís per Alacant

   

   La vicepresidenta, portaveu i consellera d'Igualtat, Aitana Mas, s'ha imposat en les primàries per 87 punts a ser el cap de llista de Compromís per la província d'Alacant per davant del portaveu de la coalició en la Diputació Provincial, Gerard Fullana.(3.487  front a 3.400)

   D'aquesta manera, i segons els resultats que publica Compromís en la seua pàgina web, queda buidada una de les incògnites d'aquest procés, en el qual s'ha confirmat que el portaveu en el Congrés, Joan Baldoví, serà el candidat a la Presidència de la Generalitat i el exconseller d'Educació, Vicent Marzà, el cap de llista per la circumscripció de Castelló.

   Les primàries de Compromís, obertes a tota la ciutadania, s'han resolt aquest cap de setmana, abans del que es preveu --es preveia que els resultats podrien estar a mitjanit--, i després d'uns dies en què s'havia especulat amb la possibilitat que Aitana Mas (Iniciativa) deixara les seues responsabilitats en el Consell en sentir-se desautoritzada en el cas de guanyar Fullana a Alacant, ja que la vicepresidenta únicament es presentava en aquest procés com a cap de llista per aquesta circumscripció.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon