Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Ademús torna a rebre la notícia: ha sigut triada 'seu de la Copa S.M El Rei 2023 de disciplina hípica Raid'

No oblidem que el municipi també va ser triat per a 2023 com a seu del Campionat d'Espanya Júnior.

|El passat 30 de gener la Junta Directiva de la RFHE va acordar concedir a Ademús l'organització de la "Copa d'SM El Rei de 2023" de la disciplina hípica de Raid, en el Marc de la seua XX Edició del “Raid d'Ademús creue de Camins” que se celebrarà el mes vinent de novembre a la Comarca del Racó d'Ademús.

L'Ajuntament d'Ademús, juntament amb el Club de Raid Albalat Endurance, porten organitzant aquest tipus de proves des de 2017 amb un propòsit signa i clar: internacionalitzar la comarca i posar en valor el potencial del seu entorn rural.

El Raid és una disciplina minoritària a la Comunitat Valenciana, atés que requereix d'espais naturals per a practicar-se, i justament això és el Racó d'Ademús, amb els més de 1000 quilòmetres de pistes transitables que vertebren el seu territori, ha demostrat ser l'entorn natural valencià ideal per a la seua pràctica i així ho demostra any rere any la gran quantitat d'aficionats de més de 12 països que ja han vingut a competir.

Ademús ha revaloritzat fins i tot una competició com és el trofeu de la Copa del Rei, apostant per fomentar i incrementar el valor d'aquesta prova després dels èxits del seu primer Raid Internacional, a la fi de 2017, moment en el qual Ademús va sol·licitar a la Real Federació Hípica Espanyola acollir aquest campionat, amb el resultat que any després de añoha anat guanyant protagonisme.

Mostra d'això és l'èxit del novembre passat, en el qual prop de 50 binomis d'11 nacionalitats diferents van acudir a participar en la Copa del Rei d'Ademús, batent rècords fins ara mai vistos en aquesta competició al llarg de la seua història.

Genets de tot el món (arribats des de Jordània, Tailàndia, Mèxic, Dubái, Anglaterra, França, Bèlgica, Portugal, Finlàndia o Noruega), sense oblidar a desenes de participants i turistes de tota la geografia espanyola, com Cantàbria, País Basc, Astúries, Catalunya o la pròpia Comunitat Valenciana venen demanant a Ademús continuar organitzant grans competicions internacionals, i és que Ademús reuneix unes condicions òptimes de sòl, clima i temperatura per a la pràctica d'aquesta disciplina.



.-

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon