Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant continua els treballs de manteniment de la CV370

Després de la reunió de l'alcalde de Vilamarxant, Xavier Jorge, i el regidor d'Obres i Serveis, Gabriel Castellano, amb Rafa García, diputat de Carreteres de la Diputació de València fa unes setmanes, han començat els treballs de manteniment i reparació de les barreres de formigó del Barranc dels Oms. Aquesta mesura servirà per a evitar accidents i dotarà de la màxima seguretat a la carretera CV370. 

D'altra banda, ja han finalitzat les tasques de manteniment de nous bol·lards en la travessia del nucli urbà. En els pròxims mesos començarà la reubicació de passos de vianants sobreelevats amb il·luminació intel·ligent i amb control de velocitat en la travessia, així com el reasfaltat de la mateixa per a millorar les seues condicions.

Un altre dels punts que estan en marxa és el projecte de construcció del carril de ciclovianants que anirà des de Vilamarxant al Pont de Ferro paral·lelament a la CV370 i des del Pont de Ferro fins a Riba-roja per l'antic traçat de la via del tren. Després de la reunió amb el diputat García, també està previst que al llarg del 2023 es duga a terme la redacció del projecte constructiu de la Ronda Nord de la CV370.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha assegurat que aquestes millores són fruit del treball coordinat amb la Diputació: "Aquests treballs reflecteixen el compromís que tenim des de l'alcaldia per millorar les infraestructures estratègiques del nostre poble. La seguretat en la carretera i la prevenció d'accidents tant per a conductors com per a vianants, la creació de carrils de ciclovianants i allunyar el trànsit del nucli urbà són essencials per a complir els nostres objectius i construir un Vilamarxant millor", ha afegit el primer edil.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon