Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant adapta passos de vianants amb pictogrames per a persones amb el Transtorn de l’Espectre Autista (TEA)

L'Ajuntament de Vilamarxant ha adaptat els passos de vianants amb pictogrames per a facilitar la compressió a les persones amb el Transtorn de l'Espectre Autista (TEA) a través dels dibuixos. Este matí, les brigades municipals han començat a dur estos treballs per les zones més pròximes als col·legis municipals i en els pròxims dies hauran pintat tots. 

Els dibuixos estan formats per una seqüència de quatre pictogrames, ordenats de manera lògica, i són una eina de millora i agilització de la comunicació, la comprensió i l'aprenentatge de les persones amb el Transtorn de l'Espectre Autista, especialment entre els xiquets i xiquetes que encara estan desenvolupant el llenguatge oral.

L'alcalde de Vilamarxant, Xavier Jorge, ha destacat la importància i la necessitat de realitzar estes actuacions: "Des de l'Ajuntament hem actuat davant la gran demanda dels veïns amb amb el Transtorn de l'Espectre Autista o amb familiars pròxims amb esta condició. Treballem per millorar Vilamarxant, i a dia de hui, som un municipi més segur, inclusiu, accessible i adaptat per a totes les persones", ha finalitzat Jorge.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon