Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Unides Podem alerta del 'sender perillós' de manifestacions com la de Cibeles amb proclames 'vistes al Brasil'

La coportaveu d'Unides Podem en l'Assemblea de Madrid i candidata a la Presidència regional, Alejandra Jacinto, ha alertat de la "sendera perillosa" que suposen manifestacions com la d'aquest matí en Cibeles on s'han escoltat proclames "vistes al Brasil".

"Proclames que acusen d'il·legítim a un Govern, que pot acabar amb persones eixint-se de la constitució", ha destacat en declaracions a Europa Press en al·lusió a l'assalt al Congrés al Brasil per partidaris de l'expresident Jair Bolsonaro.

Enfront d'això, Jacinto entén que cal apostar per "més govern de coalició" amb mesures "transformadores" demandades per la societat com la Llei d'Habitatge.

Jacinto i el candidat de Podemos a l'Ajuntament, Roberto Sotomayor, han tingut trobades al llarg de la regió aquest dissabte per a traslladar que són "la força que transforma" enfront d'una presidenta regional, Isabel Díaz Ayuso, que enfoca els serveis públics com "un pla de negoci" mentre actua com a "comercial d'empreses"

"Li pot la supèrbia i li incapacita per a arribar a acords. Per això no tenim Pressupostos", ha llançat.

MANIFESTACIÓ CONTRA SÁNCHEZ

Una manifestació convocada per més d'un centenar d'associacions i col·lectius de la societat civil s'ha concentrat aquest migdia en la plaça de Cibeles de Madrid per a protestar contra Pedro Sánchez, el seu "Govern de la mentida i els pactes foscos" i "la deriva política que ha pres Espanya".

Un total de 31.000 manifestants, segons xifres de Delegació del Govern a Madrid, han ocupat la plaça i els carrers adjacents portant sobretot banderes d'Espanya o pancartes amb missatges com 'Sánchez, traïdor', 'Govern, dimissió', 'Separatistes, fora d'ací' o 'Democràcia, sí, Dictadura, no'.

Sota el lema 'Per Espanya, la democràcia i la Constitució', la protesta ha donat principi a les 12 hores i al voltant de la plaça s'ha muntat un escenari en el qual els organitzadors, Fòrum Espanya Cívica i Fundació Fòrum Llibertat i Alternativa, han mostrat la seua "preocupació" i "rebuig a la deriva política que ha pres Espanya".

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon