Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Torna una nova edició del curs gratuït d'Obediència Canina Urbana a l'Eliana, al mes de febrer

L'Eliana acollirà el mes vinent de febrer una nova edició del curs gratuït d'Obediència Canina Urbana, amb l'objectiu de continuar formant a elianers i elianerEs i les seues mascotes en tècniques d'obediència i educació i amb la finalitat de millorar la seua convivència social en el municipi. El curs, que inclou un diploma acreditatiu d'assistència, està organitzat per CIM València i la Regidoria de Benestar Animal de l'Ajuntament de l'Eliana.

L'acció formativa està composta per quatre sessions tots els dilluns del mes, sent la primera d'elles de caràcter teòric el dia 6 de 9.00 a 14.00 en el Nou Espai del Centre Sociocultural i les restants, ja amb els cans, en l'Hort dels Taules de 9.00 a 10.30 hores. 

Aquelles persones que estiguen interessades a rebre més informació poden contactar amb el telèfon 697 771 680 o al correu electrònic voluntariat@leliana.es. Així mateix, l'Ajuntament posa a la disposició de la ciutadania un formulari d'inscripció en línia en la web municipal.

La regidora de Benestar Animal, Cristina Díaz, ha recordat que aquest curs ajudarà els veïns i veïnes a conéixer la normativa municipal de tinença d'animals de companyia, a més d'adquirir nocions sobre l'educació canina i etologia, d'evitar abandons, maltractaments i problemes de salut pública.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon