Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Torna una nova edició del curs gratuït d'Obediència Canina Urbana a l'Eliana, al mes de febrer

L'Eliana acollirà el mes vinent de febrer una nova edició del curs gratuït d'Obediència Canina Urbana, amb l'objectiu de continuar formant a elianers i elianerEs i les seues mascotes en tècniques d'obediència i educació i amb la finalitat de millorar la seua convivència social en el municipi. El curs, que inclou un diploma acreditatiu d'assistència, està organitzat per CIM València i la Regidoria de Benestar Animal de l'Ajuntament de l'Eliana.

L'acció formativa està composta per quatre sessions tots els dilluns del mes, sent la primera d'elles de caràcter teòric el dia 6 de 9.00 a 14.00 en el Nou Espai del Centre Sociocultural i les restants, ja amb els cans, en l'Hort dels Taules de 9.00 a 10.30 hores. 

Aquelles persones que estiguen interessades a rebre més informació poden contactar amb el telèfon 697 771 680 o al correu electrònic voluntariat@leliana.es. Així mateix, l'Ajuntament posa a la disposició de la ciutadania un formulari d'inscripció en línia en la web municipal.

La regidora de Benestar Animal, Cristina Díaz, ha recordat que aquest curs ajudarà els veïns i veïnes a conéixer la normativa municipal de tinença d'animals de companyia, a més d'adquirir nocions sobre l'educació canina i etologia, d'evitar abandons, maltractaments i problemes de salut pública.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon