Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

S'han començat obres de millora del Parc Séquia Major de Vilamarxant

L'Ajuntament de Vilamarxant, a través de la regidoria d'Urbanisme, ha començat les actuacions de millora del Parc Séquia Major per a dotar-lo de més zones verdes.
Héctor Troyano, primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, ha visitat el recinte per a supervisar les obres que ja s'han iniciat en les últimes hores.

Durant esta fase de millores, es plantarà més gespa en totes les zones de descans per a completar les obres que es van realitzar durant 2020 i instal·lar una tanca verda per a protegir les plantes aromàtiques.

Troyano, a més, ha sol·licitat “la col·laboració de la ciutadania de Vilamarxant per a mantindre en perfectes condicions tots els parcs del municipi i així qualsevol persona puga disfrutar d'ells”
Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon