Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Será rehabilitat el restaurant del Paratge Natural de 'l'Azud de Tuéjar' en els Serrans

La redacció del projecte es troba en la seua última fase i els treballs podrien iniciar-se a la fi d'any o principis de 2024

Toixa continua apostant per un desenvolupament integral i sostenible del "Paratge Natural Municipal de l'Azud"  amb una política destinada a posar en valor turístic tota la zona amb una clara vocació de sostenibilitat mediambiental, econòmica i social.

En aquest marc, l'alcaldessa de la localitat, Fina Herrero, el regidor de turisme, Carlos Tarazón, i la regidor d'obres, Virginia Monrabal, s'han reunit en el matí d'aquest dimarts amb representants de la Conselleria de Turisme i de l'empresa Arq-Ing per a ultimar els detalls del projecte de rehabilitació i restauració del complex hostaler de l'Assut.

En aquest sentit, Turisme ja té prevista una partida destinada per a la consecució d'aquests treballs que permetran situar a Tuéjar, més si cap, com a gran centre de recepció de visitants de l'interior valencià.

“És un projecte molt il·lusionant per a Tuéjar”, explica Carlos Tarazón, “que farà un tomb significatiu al desenvolupament turístic de la zona. Aquesta fase de redacció està resultant lenta, però alhora molt encoratjadora, perquè ja podem albirar com pot quedar el restaurant i els seus limítrofs i, podem avançar que serà una autèntica meravella, amb un respecte absolut per l'edifici i el paisatge en el qual s'integra”.

Una vegada redactat i segellat el projecte de rehabilitació, l'Ajuntament de Tuéjar signarà amb Turisme un conveni que permeta la licitació i adjudicació de l'obra i, en un termini de 6 mesos, iniciar els treballs que podrien estar en marxa a la fi de 2023 o principis de 2024.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon