Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Quan arriben els Reis a Paterna comptaran amb dos punts inclusius per a xiquets/as amb necessitats especials

L'Ajuntament de Paterna habilitarà enguany per primera vegada dos espais especials perquè tots els xiquets i xiquetes puguen gaudir de la Cavalcada de Reis Mags.

Un dels punts s'habilitarà en el conegut com a Edifici de la Cordà "Pepín Damián", edifici envidrat situat en el número 3 del carrer Major, i estarà destinat als xiquets i xiquetes amb Trastorn de l'Espectre Autista (TEA), discapacitat auditiva o altres síndromes com el d'Asperger. L'objectiu és que aquests menors puguen gaudir de la cavalcada des d'un lloc més tranquil i sense soroll.

En aquest sentit, la regidora d'Inclusió Social i Polítiques d'Igualtat, Isabel Segura, ha explicat que "s'ha plantejat un espai sense soroll i sense alteració, on també es comptarà amb la companyia d'un Patge Real i es facilitarà els caramels i detalls que es reparteixen durant el recorregut perquè tots els xiquets i xiquetes puguen gaudir de l'experiència".

Les persones interessades a poder accedir a aquest espai inclusiu podran sol·licitar-lo a través d'un registre d'entrada dirigit a la Regidoria d'Inclusió Social i Polítiques d'Igualtat, aportant carnet de discapacitat i comunicant nom i edat del/a menor.

El segon punt inclusiu estarà situat en la Plaça Enginyer Castells i es tractarà d'un espai accessible per a persones amb mobilitat reduïda. A més, es comptarà amb la presència d'una persona intèrpret de llengua de signes perquè les persones amb una discapacitat auditiva també puguen gaudir dels discursos en finalitzar l'esdeveniment.

D'altra banda, l'esdeveniment es retransmetrà en directe a través de les xarxes socials municipals perquè les persones que no puguen assistir tinguen la possibilitat de gaudir també de l'espectacle.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal