Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Puig respondrà sobre la recta final de la legislatura, la corrupció i l'impacte de les renovables en el pròxim ple

    


   Peris s'estrenarà com a síndica de Cs preguntant "què tipus de Presidència desitjarien tindre els valencians"

   La recta final de la legislatura, la capacitat de resoldre problemes i lluitar contra la corrupció i l'impacte de les instal·lacions de grans plantes d'energies renovables en el territori seran els temes que protagonitzaran la sessió de control al president de la Generalitat, Ximo Puig, en el ple de les Corts del pròxim dimecres.

   Obrirà el torn la síndica del PPCV, María José Catalá, qui interrogarà a Puig sobre la capacitat que té el Consell per a resoldre problemes dels valencians i fer valdre les seues reivindicacions.

   Seguidament, Papi Robles (Compromís), preguntarà al president valencià sobre el full de ruta del govern del Botànic de cara al que falta de legislatura.

   Mamen Peris s'estrenarà com a síndica de Ciutadans preguntant a Puig: "Quin tipus de Presidència de la Generalitat creu que desitjarien tindre els valencians?"

   Pel grup de Vox, la seua síndica, Ana Vega, preguntarà al president si creu que el seu Consell s'ha caracteritzat per lluitar contra la corrupció.

   Per a finalitzar, Pilar Lima (Unides Podem) qüestionarà a Puig sobre les mesures que prendrà el Consell per a evitar els impactes mediambientals, de despoblació i sobre el medi de vida autòcton que genera la instal·lació de grans parcs eòlics i fotovoltaics als municipis de l'interior de la Comunitat Valenciana.

   Des d'aquest últim grup avancen que a la sessió acudiran com convidats representants de plataformes que treballen per la defensa del territori i ciutadans de zones afectades pels plans previstos d'implantació d'energies renovables.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon