Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Prop de 300 animals del Refugi Municipal de Paterna troben llar durant 2022


El Refugi Municipal d'Animals de Paterna ha tramitat al llarg de 2022 l'adopció de 294 animals.

La regidora de Benestar Animal, Mercedes Navarro, ha assenyalat que "el nombre d'animals del Refugi que troben una llar continua augmentant sota la gestió municipal, gràcies a la labor de difusió a través dels canals oficials i a la forta implicació per part de tot l'equip".

D'aquesta manera, entre gener i desembre de 2022, el Refugi d'Animals ha gestionat l'adopció de 207 gats, 64 gossos i 23 animals d'altres espècies, incrementant-se en més de 80 respecte a 2021. També s'han realitzat aquest any 129 acolliments d'animals mentre buscaven a la seua família o es formalitzava la seua adopció.

D'altra banda, gràcies al servei de recollida d'animals i al suport i la difusió que es realitza a través de les xarxes socials del Refugi, ha sigut possible el retrobament de 130 animals amb les seues famílies.

En aquest sentit, Navarro ha recalcat "la importància de posar el xip i censar a les nostres mascotes per a poder protegir els animals i localitzar-los en cas que es perden".

A més, l'any passat el consistori va estrenar les noves instal·lacions del Refugi d'Animals amb 1.000 m² de boxs i 2.000 m² de zona verda d'esplai caní. En concret, la construcció compta amb 58 boxs adaptables de fins a 10 m² i 12 gateras, tots proveïts de superfície coberta aïllant.

A través de la web Refugi d'Animals de Paterna, les persones interessades a adoptar a un animal poden conéixer als 19 gossos i 16 gats que esperen actualment una llar, així com les dades relatives a la seua raça, el sexe, edat aproximada i informació sobre microxips i/o llicències en els casos necessaris.

Finalment, Navarro ha recordat que "les adopcions d'animals del Refugi municipal tenen cost zero per als adoptants" i que "tots els animals estan censats en el registre d'ADN caní de Paterna i compten amb la cartilla de vacunació al dia, així com amb els tractaments antiparasitaris pertinents".

Gràcies a la web municipal i les xarxes socials del refugi, també s'han pogut tramitar aquestes adopcions i donar a conéixer la història dels diferents gossos i gats que conviuen en les instal·lacions municipals fins que arribe el moment de conéixer a les seues futures famílies.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon