Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Petit Amilú, guanyador del Concurs de decoració d'aparadors nadalencs de Vilamarxant

L'establiment guanyador va aconseguir un total de 170 punts després de la valoració del jurat que li va valdre per a emportar-se el primer lloc per davant d'Exe Informàtica, amb 157 punts, i Perruqueria María José, amb 154. Algo más que belleza, quart classificat, va aconseguir 148 punts.

Este certamen, que busca el foment de la compra en els comerços de Vilamarxant durant l'època nadalenca, va tornar a inundar tots els racons del municipi de l'esperit nadalenc.

Víctor Sanchis, regidor de Promoció Econòmica, ha agraït "l'esforç que realitzen tots els comerços participants que amb la seua decoració adornen el nostre municipi i ajudar a millorar l'ambient i les compres nadalenques".

Així mateix, el regidor va defensar la compra en el comerç local, ja que els establiments fan "un gran esforç per a promoure l'esperit nadalenc així com l'ambient festiu en estes entranyables festes".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon