Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Peris (CS) obre la porta a negociar per baixar la barrera electoral: 'Estaríem a temps, si hi ha voluntat es pot'

    


La síndica de Ciutadans (CS) en Les Corts, Mamen Peris, ha obert la porta a negociar amb el Botànic la rebaixa de la barrera electoral en la Comunitat Valenciana del cinc al tres per cert, que actualment està encallada en el parlament.

Així s'ha pronunciat la síndica de la formació aquest dijous en els corredors de Les Corts, on ha argumentat que la reforma de la llei electoral no sols serviria per a això, sinó que també ha apostat per mesures com la implantació d'un mailing col·lectiu que permetria "estalviar moltíssims diners en propaganda electoral".

En aquest sentit, ha assenyalat: "Tant de bo hi haguera una taula seriosa de treball. Seríem a temps, si hi ha voluntat es pot arribar".

La reforma de la llei electoral valenciana requeriria dos terços dels vots de Les Corts. PSPV, Compromís, Ciutadans i Unides Podem sumen 65 escons, just un menys dels necessaris i per tant, hauria de votar a favor també algun dels sis diputats no adscrits, el PP o Vox.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon