Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Pep Gimeno 'Botifarra' comença la gira de concerts de 'Ja ve l'aire' amb més de 30 dates


   Pep Gimeno 'Botifarra' arranca la gira de concerts del seu nou disc, 'Ja ve l'aire', una compilació de cançons de treball en clau femenina que compta amb les col·laboracions de Maria Arnal, Noelia Llorens 'Titana', Carmen París i Judit Neddermann.

   Després de la presentació de l'àlbum en un recital a l'Auditori del Palau de les Arts de València el passat 13 de gener, el cantaor de Xàtiva inicia la gira amb més de 30 dates ja confirmades en tot el territori.

   El disc --que compta amb 11 temes-- realitza una recuperació de melodies tradicionals i les cançons de tasca s'ha complementat amb arranjaments i revisions per a adaptar-les a l'actualitat i aportar "una sonoritat contemporània sense perdre de vista les bases de la cançó d'arrel tradicional", expliquen responsables de la producció en un comunicat.

   La il·lustradora Belén Segarra és l'autora del grafisme que acompanya al nou disc, mentre que les fotografies, realitzades en diferents enclavaments de Xàtiva, han anat a càrrec de Claudia Marconell.

   Per a aquest nou llançament discogràfic i la gira que ho acompanyarà, Pep Gimeno 'Botifarra' s'envolta d'una nova banda, composta per Tóbal Rentero, Jordi Pastor, Robert Moreno, Miquel Pérez, Martina Sabariego i Míriam Albero. El cantautor xativí Feliu Ventura també ha tingut una important participació en la gènesi del nou disc com a lletrista.

   L'àlbum és una edició del Mico Entertainment i s'ha gravat entre Catarroja i Riba-roja, produït per Moma Estudios.

Algunes de les dates són

04/02/2023 "Ja ve l'aire" con el cantaor Pep Gimeno Botifarra

Bellreguard, Bellreguard Valencia

04/03/2023 "Ja ve l'aire" con el cantaor Pep Gimeno Botifarra

Paiporta, Paiporta València

25/03/2023 "Ja ve l'aire" con el cantaor Pep Gimeno Botifarra

Paiporta, Paiporta València

21/04/2023 

06/05/2023 "Ja ve 'aire" con el cantaor Pep Gimeno Botifarra

Auditori Municipal, Canet d'en Berenguer València

14/10/2023 "Ja ve l'aire" con el cantaor Pep Gimeno Botifarra

Origens, La Rapita Tarragona


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon