Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Pel 150 Aniversari del 'Maestro Serrano', concert homenatge per 'Tiempo de Zarzuela' dirigida per Ximo Romero



Serà al Ateneu Mercantil de València el pròxim 19 de febrer a les 18 hores.
Amb motiu del 150 Aniversari del naixement del “Maestro Serrano” la companyia “Tiempo de Zarzuela” presenta aquest Concert-Homenatge al compositor més important de València.
El Mestre José Serrano va ser el melodista del poble, la banda sonora dels vint primers anys del segle XX, compositor de sarsueles; però sobretot, va ser el creador de l'Himne Regional de València.

“Maestro Serrano” una Antologia amb les obres més importants del mestre de Sueca: Els clavells, La Reina Mora, Ànima de Déu i moltes més. La llista de sarsueles que va compondre aquest valencià és interminable. Va consagrar la seua vida al gènere xic i va posar la banda sonora a la vida espanyola dels vint primers anys del segle XX. És més, les seues creacions eren tan ben rebudes pel públic, que aquells que acudien a veure les seues sarsueles, taral·larejaven a l'eixida del teatre cadascuna de les seues composicions.
La vida del Mestre José Serrano, caracteritzat per l'actor Carles Rosselló contant les seues anècdotes més importants on textos i música dotaran d'un espectacle únic.
L'elenc està format per la soprano Raquel Roig, la mezzosoprano Estíbaliz Ruiz i el tenor Vicente Ombuena. L'antologia estarà acompanyada amb la gran qualitat dels professors de l'orquestra de la companyia “Tiempo de Zarzuela”, al capdavant el mestre valencià Ximo Romero, ànima máter del projecte.
Amb el millor format i la màxima qualitat; us esperem el dia 19 de Febrer ( 6 de la vesprada) en l'Ateneu Mercantil per a gaudir del merescut homenatge al “Maestro Serrano”.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon