Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Nou skatepark a la urbantizació Torre de Portaceli de Serra

En Serra, el veïnat de la urbanització Torre de Portaceli ja pot disfrutar del nou skate park que l'Ajuntament ha instal·lat a este important nucli urbà de Serra. Les persones usuàries ja estan disfrtutant-lo des del passat 30 de desembre.

La pista per a patins té una superfície de 260 metres quadrats i està situat al carrer Madrid , en el parc del Palmeral i al costat de la zona esportiva del Street workout i el parc caní. En paraules de l'alcaldessa, Alicia Tusón "és una inversió més de l'Ajuntament de Serra que completant aquesta zona de serveis i que inclourà més inversió enguany amb la remodelació integral del parc del carrer Madrid."
La intervenció ha consistit en la construcció d'una solera pavimentada de formigó armat, la instal·lació d'elements propis d'aquesta activitat prefabricats, la pintura de tot l'espai i la instal·lació d'una tanca metàl·lica i il·luminació. Les obres han estat finançades a càrrec del Pla d'Inversions de la Diputació de València 20-21.

L'Ajuntament també iniciarà enguany les obres de remodelació integral del parc del carrer Madrid i que inclourà una nova zona d'oci per les persones més menudes de la casa amb la construcció d'un parc infantil. Una inversió de 125.000 € que es finança a càrrec del Pla d'Inversions 2022-2023 de la Diputació de València. Un parc, el disseny del qual vol respondre a cinc punts importants: inclusió, accessibilitat, seguretat, entorn i relacions socials.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon