Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Nou projecte coeducatiu en l'Eliana dirigit a pares i mares de primària

L'Ajuntament de l'Eliana, en col·laboració amb l'Associació per la Igualtat d'Oportunitats entre Dones i Homes (Alia), ha posat en marxa un nou projecte coeducatiu titulat 'En família i en el món' dirigit a mares i pares d'alumnat de primària de centres educatius del municipi i amb l'objectiu de contribuir a la construcció d'una ciutadania global a través de la formació sobre temàtiques de desenvolupament sostenible i educació en positiu. 

El projecte comptarà amb un total de 4 sessions de 2 hores de formació, més una jornada intergeneracional en la qual es desenvoluparà una activitat lúdica i en un espai a l'aire lliure, on les famílies jugaran i aprofundiran els coneixements adquirits. Aquestes sessions tractaran temes relacionats amb la coeducació, la igualtat, l'aprenentatge en positiu, la cura del medi ambient o la corresponsabilitat.

Els tallers es realitzaran en el Centre Sociocultural els dimarts 14, 21 i 28 de febrer i 14 de març, en horari de 17 a 19. hores, comptant per a les famílies que ho sol·liciten amb servei d'acompanyament de menors.

Les persones interessades a participar poden inscriure's fins al dimarts 31 de gener a través del codi qr del cartell o bé completant aquest formulari.  

Des de la regidoria de Polítiques d'Igualtat, Concha Montaner, ha animat als progenitors de primària al fet que s'inscriguen en la jornada i ha recordat la importància d'educar en positiu per a crear les persones del futur.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon