Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Nou projecte coeducatiu en l'Eliana dirigit a pares i mares de primària

L'Ajuntament de l'Eliana, en col·laboració amb l'Associació per la Igualtat d'Oportunitats entre Dones i Homes (Alia), ha posat en marxa un nou projecte coeducatiu titulat 'En família i en el món' dirigit a mares i pares d'alumnat de primària de centres educatius del municipi i amb l'objectiu de contribuir a la construcció d'una ciutadania global a través de la formació sobre temàtiques de desenvolupament sostenible i educació en positiu. 

El projecte comptarà amb un total de 4 sessions de 2 hores de formació, més una jornada intergeneracional en la qual es desenvoluparà una activitat lúdica i en un espai a l'aire lliure, on les famílies jugaran i aprofundiran els coneixements adquirits. Aquestes sessions tractaran temes relacionats amb la coeducació, la igualtat, l'aprenentatge en positiu, la cura del medi ambient o la corresponsabilitat.

Els tallers es realitzaran en el Centre Sociocultural els dimarts 14, 21 i 28 de febrer i 14 de març, en horari de 17 a 19. hores, comptant per a les famílies que ho sol·liciten amb servei d'acompanyament de menors.

Les persones interessades a participar poden inscriure's fins al dimarts 31 de gener a través del codi qr del cartell o bé completant aquest formulari.  

Des de la regidoria de Polítiques d'Igualtat, Concha Montaner, ha animat als progenitors de primària al fet que s'inscriguen en la jornada i ha recordat la importància d'educar en positiu per a crear les persones del futur.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon