Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Montecanyada i la resta de La Canyada estaran units. Començen les obres en Paterna

L'Ajuntament de Paterna ha començat les obres de bulevardització de la carretera de Pla del Pou que connectarà, Montecanyada amb la resta de La Canyada.

Aquesta actuació, que compta amb una inversió de 755.775 euros, suposarà també la creació d'una ruta cicle-per als vianants segura, que podran utilitzar els/les escolars dels diversos centres educatius emplaçats en la zona.

Així ho ha anunciat la Tinenta Alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Nuria Campos, qui ha explicat que "gràcies a aquesta actuació aconseguirem optimitzar la mobilitat urbana entre aquests dos nuclis poblacionals de Paterna, oferint un itinerari més segur per a la ciutadania i els escolars de la zona".

"En una primera fase, la ruta arribarà fins un dels centres educatius i en la segona part dels treballs, s'executarà la connexió fins al Cultivable", ha detallat Campos.

Per a dur a terme la intervenció, s'ha plantejat la creació d'un recorregut a banda i banda del vial, amb punts de connexió transversal entre tots dos nuclis poblacionals. Aquest itinerari permetrà també l'accés segur als centres escolars situats en la zona.

D'altra banda, s'ha projectat la creació d'un carril bici longitudinal al llarg de la carretera Pla del Pou amb l'objectiu de generar una ruta ciclopeatonal entre el carrer 29 i la rotonda d'accés al Cultivable i Camí del Comte.

Referent a això, Campos ha assenyalat que "instaurarem també una àrea de velocitat rodada limitada amb l'objectiu de potenciar la seguretat de vianants i reduir les emissions sonores i de gasos, amb el consegüent benefici mediambiental".

A més, s'incorporarà també vegetació i arbratge i es redirigiran les cunetes de recollida d'aigües pluvials i les residuals amb la finalitat de millorar aquest entorn urbà. També s'actualitzaran les lluminàries i se sortejaran les línies de telecomunicacions.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon