Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Més de 4.000 persones visiten l'exposició 'La Comunitat de l'humor' del Port de València durant el Nadal

   

   Més de 4.000 persones han visitat aquest Nadal la mostra 'La Comunitat de l'humor. Referents gràfics valencians al port' en l'Edifici del Rellotge de l'Autoritat Portuària de València (APV). A través de 190 vinyetes, l'exposició dona a conéixer el treball d'artistes valencians que aborden l'actualitat a través del dibuix i l'enginy.

   'La Comunitat de l'humor. Referents gràfics valencians al port' compta amb un espai perquè els més xiquets puguen realitzar activitats que els acosten el món de l'humor gràfic. Els menors poden dibuixar i acolorir personatges de les vinyetes exposades en la mostra, per a desenvolupar el seu enginy i aprendre tècniques amb diferents materials, segons ha indicat l'APV en un comunicat.

   L'exposició, que pot visitar-se fins al 5 de febrer entre les 11.00 i les 18.00 hores gratuïtament, mostra el treball de 19 dibuixants: Daniella Martí, Diana Raznovich, E. Hormigós, El Gat Invisible, Enrique, Harca, J. Aldeguer, L. Sánchez, Lalo Kubala, Lamber, Malagón, Manel Gimeno, Ortifus, Quique, Salazar, Sebas, Xipell, Yordi i Zo.

   Segons destaca l'Autoritat Portuària de València, l'objectiu és "passar una bona estona, conéixer el treball d'una selecció de creadors de la Comunitat Valenciana i fomentar la reflexió entre els visitants que acudisquen al 'Casal del Port'".

   L'exposició està organitzada per l'Autoritat Portuària de València i compta amb la col·laboració de la Universitat d'Alcalá d'Henares i l'Institut Quevedo de les Arts de l'Humor.

   Amb 'La Comunitat de l'humor. Referents gràfics valencians al port', l'Edifici del Rellotge "es transforma en un punt de reflexió, que aviva l'esperit crític i reflecteix les inquietuds de la ciutadania, afermant el vincle port-ciutat pel qual aposta l'APV i situant-se com un dels referents de l'activitat cultural de València".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon