Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Megara, la banda que busca darle un "empujón" al rock en España llevándolo a Eurovisión por primera vez

El rock fúcsia de Mègara és una de les apostes que major acceptació està tenint en este Benidorm Fest 2023. En cas de guanyar, "Arcàdia" seria el primer tema de tall rocker que envia Espanya a Eurovisió en seixanta-tres anys d'història, i amb això, Mègara busca donar-li una "espenta" a este gènere al nostre país.

"Dona respecte a la vegada que orgull", compte Rober, el guitarrista de Mègara en una entrevista. Al principi, reconeix, no sabien quin acolliment podria tindre la cançó, però compte que estan "sorpresos" amb la recepció del tema tant a Espanya com a l'estranger.

I és que, els components d'esta banda madrilenya "no comptaven amb això": "Nosaltres tampoc estàvem molt ficats en el món eurovisiu, però cada vegada més", assenyala, i gràcies a això s'han adonat del "meravellós" acolliment de la cançó. "Va ser una grata sorpresa, la veritat".

"No em vull ni imaginar el que ha de ser arribar a Eurovisió i representar al teu país allí. Però per descomptat que ens ho hem plantejat, i estem preparats per a tot", explica el guitarrista, per a qui ja només la preselecció està sent una "experiència increïble".

"MOLTA, MOLTA MOGUDA"

Mègara és una banda acostumada als concerts i el directe, i este Benidorm Fest està sent la seua primera experiència televisiva. De moment, comenta Rober, els han deixat fer tot el que tenien pensat en l'escenari. Per a la seua presentació, han hagut de buscar un "punt mitjà".

"D'una banda, no vols quedar-te curt, però per un altre, tampoc vols passar-te. Tampoc es tracta de fer molta història", explica, encara que sí que apunta que ficaran "molta, molta moguda" en l'escenari, alguna cosa que ja és habitual en els seus concerts.

La diferència és que en una gira hi ha més d'una hora per a utilitzar objectes i traure diferents 'props' a l'escenari, però a Benidorm tindran tres minuts. "Cal concentrar en tres minuts, per la qual cosa vols fer una mica de tot, però tampoc pots", explica. Per això, malgrat que esta experiència "no té res a veure" amb la seua carrera fins al moment, es mostra "satisfet" amb el "punt mitjà" al qual han aconseguit arribar.

Mègara actuarà el dimarts en la primera semifinal del Benidorm Fest 2023. En cas de guanyar, representaran a Espanya en Eurovisió, que se celebrarà a Liverpool del 9 al 13 de maig. Informa EP.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon