Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Mas i Navarro competiran amb altres tres candidats per a encapçalar les llistes de Compromís a Alacant i València

   Les conselleres d'Igualtat i Agricultura, Aitana Mas i Isaura Navarro competiran amb altres tres candidats per a encapçalar les llistes de Compromís per Alacant i València a les Corts, mentre que Vicent Marzà i Joan Baldoví ja tenen assegurat el seu lloc com a cap de llista per Castelló i candidat a la Generalitat respectivament.

   Així queda la situació en les primàries de Compromís després d'acabar el termini de presentació de candidatures. En total, hi ha 54 persones candidates: 27 a la llista de la província de València, 20 a la d'Alacant i nou a la de Castelló. Els coportaveus de la coalició Alberto Ibáñez, Àgueda Micó i Juan Ponce han oferit una roda de premsa aquest dilluns per a informar del procés.

   Per a cap de llista, hi ha quatre candidatures a Alacant: la vicepresidenta i consellera d'Igualtat, Aitana Mas; el portaveu de Compromís a la Diputació d'Alacant, Gerard Fullana, la representant de Joves MJ Calabuig i la militant Marina González.

   A València, les candidates a encapçalar la llista (que ocuparan el número 2 després de Baldoví) són la consellera d'Agricultura, Isaura Navarro; la vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó; la directora general de Comerç, Rosana Seguí i l'ex-secretària autonòmica de Transició Ecològica Paula Tuzón.

   La formació publicarà els perfils de tots els candidats a compondre les seues llistes als Corts a partir de les 16.30 hores en el seu web, coincidint amb el procés de recollida d'avals.

   A més, han anunciat que la coalició reservarà el lloc 6 en la llista de Castelló; el 12 a la de València i el 4 a la d'Alacant per a persones independents. De moment, està confirmat que l'expert en canvi climàtic Juan Bordera ocuparà el quart lloc en la circumscripció d'Alacant.

OBRIM PER GUANYAR

   Així mateix, la coalició organitzarà una sèrie d'actes amb representants de la societat civil durant gener, febrer i març a les tres províncies sota el lema "Obrim per guanyar", amb el qual buscaran "dinamitzar i mobilitzar a l'electorat" dels "espais polítics compartits" i convertir la coalició en la "casa comuna" de l'esquerra valenciana.

   En aquest sentit, aquest dissabte realitzaran el primer acte a Borriana amb la temàtica de la dinamització del model econòmic i al febrer celebraran dos més en les comarques d'Alacant i València per a tractar la lluita contra l'emergència climàtica i els servicis públics valencians respectivament.

   El 4 de març, a més, realitzaran un acte en el qual comptaran amb la presència de partits que concórreguen al costat de Compromís a les eleccions locals i autonòmiques i durant aquests mesos es reuniran amb representants del teixit associatiu, empresarial, polític i cultural per a abordar el programa electoral..


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon