Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Loriguilla ha començat el procés per al desenvolupament del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible

L'Ajuntament de Loriguilla ha mantingut hui una primera reunió per a iniciar el procés per al desenvolupament del PMUS (Pla de Mobilitat Urbana Sostenible), que arrancarà l'any vinent.

Javier Carmona, responsable de la redacció del Pla de Mobilitat de Loriguilla, serà l'encarregat d'afinar un pla contractat per la Mancomunitat Camp de Túria, que afecta directament la nostra població i l'accés a subvencions europees en tema de senyalització i mobilitat urbana.

L'alcaldessa, Montserrat Cervera, i els regidors, Carlos Rodado i Manuel Cervera, han traslladat al responsable de la redacció del Pla de Mobilitat les idees que el Consistori té en matèria de mobilitat per a Loriguilla a mitjà i llarg termini.

Entre aquestes idees es troba la creació d'un corredor verd al voltant del municipi per a fomentar la vida a l'aire lliure i la pràctica d'esports com el ciclisme o la marxa. També s'ha posat sobre la taula la senyalització de rutes segures, tant per als vianants com viàries, per a indicar la localització de col·legi, el centre mèdic, l'estació de tren, el pavelló municipal, el poliesportiu i Consistori.

Així mateix, s'ha proposat la creació d'una senda cicloturística que unisca les poblacions de Loriguilla i Ribar-roja del Túria per a poder transitar entre els dos municipis bé caminant o amb bicicleta, de manera segura i controlada.

Finalment, s'ha plantejat la instal·lació de carregadors o electrolineras en el nucli urbà perquè aquells veïns que disposen de cotxes elèctrics puguen repostar els seus vehicles.

Amb aquesta primera reunió de treball, s'inicien els primers passos en mobilitat urbana en la localitat, que unit al Pla de l'Ajuntament per a l'adequació de diverses dels carrers més antics de Loriguilla, aconseguirà fer del poble un lloc més amable i accessible tant per a vianants com per a vehicles de tota naturalesa.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon