Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Loriguilla entra a la xarxa de municipis del 'Projecte Connecta' de la Diputació de València


L'Ajuntament de Loriguilla ha instal·lat els diferents mòduls electrònics de la xarxa «Projecte Connecta» de l'Excel·lentíssima Diputació de València. La iniciativa té com a objectiu incrementar i millorar la xarxa de comunicacions i la captació de dades.

Dins de la millora de la infraestructura tecnològica s'està instal·lant una estació meteorològica, un tòtem turístic interactiu al costat de la porta de l'Ajuntament, diversos dispositius de detecció de mobilitat per a conéixer de manera anònima com actuen els ciutadans i els turistes i un mesurador mediambiental que donarà informació variada com la qualitat de l'aire.

Amb això, Loriguilla es connecta amb els altres 265 municipis que formen part d'aquest Projecte impulsat per la Diputació, cofinançat per Red.es i amb el cofinançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional dels fons FEDER a través del Programa Operatiu pluriregional d'Espanya (POPE).


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon