Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Loriguilla: els representants municipals es reuneixen amb la UPCCA de la Mancomunitat de Camp de Túria

Els representants municipals i el cap de la Policia Local van mantindre ahir una reunió amb la tècnic de la UPCCA de la Mancomunitat de Camp de Túria per a conéixer els continguts del nou Pla Comarcal 2022-2025 sobre prevenció en conductes addictives i realitzar un seguiment de les últimes accions dutes a terme en el municipi.

En la reunió també van participar la tècnic de Serveis Socials de l'Ajuntament i la directora del col·legi. Ambdues van sol·licitar a la UPCCA material per a treballar l'addicció a les TIC en menors de 0 a 3 anys ja que estan veient que en els últims mesos aquest grup d'edat està presentant problemes. D'altra banda, també van demandar material per a previndre en els xiquets i joves l'addicció als jocs en línia.

La UPCCA és un servei públic i gratuït que para atenció a la població dels municipis que integren la Mancomunitat Camp de Túria i persegueix desenvolupar actuacions que tenen per objectiu reduir o evitar l'ús i/o abús de drogues així com d'altres addiccions no químiques, i els problemes associats a aquests.


Més informació sobre la UPCCA:

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon