Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Loriguilla: els representants municipals es reuneixen amb la UPCCA de la Mancomunitat de Camp de Túria

Els representants municipals i el cap de la Policia Local van mantindre ahir una reunió amb la tècnic de la UPCCA de la Mancomunitat de Camp de Túria per a conéixer els continguts del nou Pla Comarcal 2022-2025 sobre prevenció en conductes addictives i realitzar un seguiment de les últimes accions dutes a terme en el municipi.

En la reunió també van participar la tècnic de Serveis Socials de l'Ajuntament i la directora del col·legi. Ambdues van sol·licitar a la UPCCA material per a treballar l'addicció a les TIC en menors de 0 a 3 anys ja que estan veient que en els últims mesos aquest grup d'edat està presentant problemes. D'altra banda, també van demandar material per a previndre en els xiquets i joves l'addicció als jocs en línia.

La UPCCA és un servei públic i gratuït que para atenció a la població dels municipis que integren la Mancomunitat Camp de Túria i persegueix desenvolupar actuacions que tenen per objectiu reduir o evitar l'ús i/o abús de drogues així com d'altres addiccions no químiques, i els problemes associats a aquests.


Més informació sobre la UPCCA:

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal