Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Localitzen dos senderistes perduts sense bateria al telèfon mòbil al paratge del Garbí

La Guàrdia Civil de València ha rescatat a dues persones --un home de 24 anys i una dona de 25 anys-- que s'havien perdut mentre realitzaven la ruta de Les Cadenes del paratge del Garbí.

Sobre les 19.30 hores d'aquest dissabte, els agents van tindre coneixement a través de la Central Operativa de Serveis de la Guàrdia Civil de València de la desaparició de dues persones de nacionalitat francesa en la zona de la ruta de Les Cadenes, ha informat l'institut armat en un comunicat.

Els agents van posar en marxa el dispositiu de cerca i localització dels senderistes, format per diferents patrulles de la Guàrdia Civil, bombers forestals de Bétera i el coordinador forestal del Consorci Provincial de Bombers de València.

Després d'uns 25 minuts d'ascens per la ruta, la Guàrdia Civil va localitzar a dues persones que es trobaven demanant auxili a uns 50 metres fora de la senda. Cap dels auxiliats portava llums de cap mena per a indicar la seua posició i, a més, s'havien quedat sense bateria en els telèfons mòbils, si bé abans havien aconseguit enviar la seua ubicació.

Tots dos senderistes van ser localitzats en bon estat i traslladats a la seua localitat de residència.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon