Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria reconeixerà enguany la labor solidària d'una dona en l'àmbit de la salut mental

L'Ajuntament convoca el premi Grattia Maximilla al costat dels concursos del 8 de Març


L'Ajuntament de Llíria, a través de la Unitat d'Igualtat, ha convocat una nova edició dels premis i concursos que organitza anualment amb motiu de la celebració del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona.

El VIII Premi Grattia Maximilla reconeixerà en 2023 a una dona de la localitat que destaque per la seua implicació solidària en un àmbit de la salut mental. Este guardó posa en valor, cada any, la labor del col·lectiu femení en diferents àmbits socials, que han trencat prejudicis socials i culturals en favor de la igualtat entre dones i homes.

El termini de presentació de candidatures per a este premi estarà obert fins al pròxim 24 de febrer, a instàncies del propi ajuntament, entitats locals o la ciutadania.

D'altra banda, l'Ajuntament també ha obert la convocatòria per al XXII Concurs de Cartells i el XVI de Fotografia, que organitza al voltant del 8M. Els treballs podran presentar-se fins al 17 de febrer.

El concurs de Cartells està dividit en dos categories: modalitat A, per a persones fins a 16 anys, i la B per a majors de 16 anys. En cadascuna d'elles es repartiran dos guardons, un primer premi i un altre per al millor participant de la localitat. El certamen de Fotografia concedirà dos premis, un a la millor obra i un altre al millor concursant local.

L'entrega de premis es realitzarà el 7 de març a Ca la Vila. Les bases estan disponibles en el web municipal.
 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon