Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Lliria iniciarà la pròxim setmana les obres d'ampliació de voreres del carrer Metge Miquel Pérez

#lliria

L'edil Paco García destaca que amb esta actuació "es millorarà l'accessibilitat i seguretat viària en el tram que discorre enfront del teatre de la Banda Primitiva"

Les obres d'ampliació de la vorera en el primer tram dels números imparells del carrer Metge Miquel Pérez, enfront de la façana del teatre de la Banda Primitiva, i la remodelació de passos de vianants, donaran principi la pròxima setmana.

La Regidoria de Mobilitat Sostenible de Llíria, dirigida per l'edil Paco García, durà a terme l'execució d'este projecte arran d'una petició realitzada per la societat musical, amb la finalitat de millorar l'accessibilitat de l'entitat i la seguretat viària en el tram de l'eixida de l'escola de música.

L'edil de Mobilitat Sostenible ha explicat que l'actuació "es desenvoluparà al llarg del mes de febrer i principis març, i consistirà en l'ampliació de la vorera que discorre enfront de la societat, creant un espai més pensat per als vianants que afavorirà el trànsit de persones i reforçarà la seguretat en la part que dona a l'eixida de l'escola de música de l'entitat".

La nova vorera inclourà jardineres i un aparcament per a bicicletes, que serviran també per a millorar la imatge del carrer. Es mantindran les columnes de lluminàries existents, així com l'arbratge i els seus escocells, eixamplant la mateixa i deixant la seua alineació a la vora de la calçada.

Respecte a l'adequació dels passos de vianants, es remodelarà el situat front l'eixida de l'escola de música, on s'implantarà i senyalitzarà un pas per als vianants sobre elevat al nivell de la vorera, per a induir a la reducció de la velocitat i reforçar la seguretat, amb el que s'unifiquen totes dos voreres en una única plataforma per als vianants.

Des de la Regidoria de Mobilitat Sostenible s'informa la ciutadania que en alguns moments de l'execució de les obres es podrà procedir al tall d'este tram de carrer, que serà convenientment senyalitzat i coordinat amb la Policia Local de Llíria.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon