Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Lliria demana col·laboració ciutadana per a l'exposició sobre comerç històric del municipiLa Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Llíria està elaborant una exposició que recollirà el conjunt de comerç històric tradicional que conformava la base del consum de generacions de llirianes i llirians en els distints barris de la ciutat.

Per aquest motiu, des de la Regidoria de Comerç, es convoca a la ciutadania de Llíria a aportar fotografies i informació sobre els comerços històrics que han format part de la nostra quotidianitat i que es mantenen com part indispensable de la nostra memòria col·lectiva com a poble.

Si disposes de fotografies, informació i/o altres materials (publicitat, targetes, objectes, etc.) d'alguna botiga o negocis històrics, pots portar-la a l'Arxiu Municipal de Llíria, on serà digitalitzada a l'instant per tal que te la pugues portar de nou.

També pots acudir als següents espais per informar-te:

- Arxiu Municipal de Llíria
C/ Juan Izquierdo, 1
962792766
arxiu@lliria.es
De dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 h

- Biblioteca l'Almodí: 
C/ Puríssima, 50
962780827
publicaciones@lliria.es
De dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 h

- Federació de Comerç de Llíria: 
C/ Duc de Llíria, 71 (Edifici Grup Empresarial)
680488428
federaciocomerclliria@gmail.com
Dilluns i dimecres de 9.00 a 14.00 h

 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon