Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria condiciona un nou aparcament al Centre Cívic 'El Prat'


Està situat al costat del camp de futbol situat en l'entrada del recinte

Des de la Regidoria de Mobilitat Sostenible de l'Ajuntament de Llíria s'ha adaptat i condicionat un nou aparcament a la zona del Centre Cívic "El Prat", al costat del recinte esportiu que alberga el camp de futbol de gespa artificial, instal·lació que cada dia és utilitzada per desenes de persones.

L'edil de l'Àrea, Paco García, ha apuntat que este pàrquing "servirà per a donar servei tant a les persones usuàries de l'equipament esportiu, com a les que acudeixen a l'església situada en el centre i els membres de les associacions que utilitzen esta part de les instal·lacions".

El nou aparcament municipal s'ha finalitzat esta última setmana i compta amb un total de 33 places per a cotxes, una d'elles reservada per persones amb mobilitat amb reduïda.

L'actuació, que ha tingut un cost de 34.500 euros, ha consistit en l'anivellament de la parcel·la, la dotació de sistemes de recollida d'aigües, la pavimentació de l'itinerari de vianants en el seu límit nord amb accés directe al camp de futbol, l'asfaltat i pintat del paviment per a la senyalització de les places, i la plantació d'arbres en xicotetes zones verdes que el separen de la via pública.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon