Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les empreses beneficiàries d'ajudes públiques a l'ocupació les hauran de tornar des d'avui si es traslladen

 Les empreses que es deslocalitzen fora de la Unió Europea o de l'Espai Econòmic Europeu (EEE) estaran obligades des d'aquest dijous a retornar totes les bonificacions a la Seguretat Social de les quals s'hagen beneficiat durant els quatre anys immediatament anteriors a la deslocalització, amb el recàrrec i els interessos de demora corresponents.

Igualment hauran de reintegrar les subvencions públiques obtingudes en matèria de contractació i ocupació, segons consta en el Reial decret llei d'incentius a la contractació laboral aprovat dimarts passat pel Consell de Ministres.

Encara que aquesta norma entra en vigor amb caràcter general el pròxim 1 de setembre, algunes de les seues disposicions estaran vigents des d'aquest dijous després de la seua publicació ahir en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE).

El decret d'incentius estableix un nou 'mapa' de bonificacions per a promoure la contractació i el manteniment de l'ocupació estable del conjunt dels treballadors, encara que prioritàriament d'aquells considerats col·lectius vulnerables o de baixa ocupabilitat, com a aturats de llarga duració, joves, dones i persones amb discapacitat. Les empreses que es beneficien d'aquests incentius hauran de mantindre l'ocupació almenys tres anys.

Només es podrà incentivar la contractació temporal de manera excepcional i únicament per a impulsar la transformació en contractes indefinits de contractes formatius en pràctiques i la contractació temporal directament vinculada a la conciliació. 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon