Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les Corts valencianes acabaran el període de sessions de la legislatura amb tres plens i un possible quart al març


L'últim període de sessions de la legislatura en Les Corts constarà de tres plens, el 25 i 26 de gener; el 8 i 9 i el 22 i 23 de febrer i els grups s'han reservat la possibilitat d'un quart ple "granera" al març per a aprovar allò que quede arracada.

Així ho han acordat els representants parlamentaris en la Junta de Síndiques que s'ha celebrat aquest dimarts en Les Corts, on s'ha aprovat la celebració d'un ple al gener, una cosa inusual en la cambra, on tradicionalment aquest mes és considerat inhàbil. No ha sigut així enguany.

L'oposició ha criticat que siguen només tres les sessions plenàries i han retret al Botànic que no haja quedat clar quantes sessions de control al Govern se celebraran. Des de Compromís, Papi Robles s'ha mostrat sorpresa amb les "energies renovades" de PP, Cs i Vox. "No he vist mai a l'oposició amb tanta pressa per treballar", ha agregat.

La síndica del PP, María José Catalá, ha considerat que aquests tres plens són una cosa "cridanera" perquè les anteriors vegades que hi ha hagut eleccions autonòmiques "sempre s'havia fixat amb data el ple de març".

En aquest sentit, ha sol·licitat que a més d'aquests plens es fixen més. "Creiem que en aquest mes de gener es podia haver posat almenys un altre, però el Consell està a la fugida, amb una vicepresidenta a Islàndia i un President a Frankfurt. És més que evident que el nombre de plens limitat respon a una estratègia de fugida del Consell", ha manifestat.

Ciutadans per la seua part també ha assenyalat que havien demanat alguna sessió més. "Hauríem volgut un ple més", ha afegit la seua síndica, Ruth Merino.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon