Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana organitza unes jornades d'energia sostenible i comunitats energètiques, el 20 i el 24

L'Ajuntament de l'Eliana, a proposta del Consell de Sostenibilitat, ha organitzat dues noves jornades sobre comunitats energètiques i energia sostenible per als dies 20 i 24 de gener en el Nou Espai del Centre Sociocultural.

La jornada del divendres 20 es titularà 'Ajudes i subvencions públiques per a l'autoconsum i l'eficiència energètica' i es durà a terme de 18 a 20 hores, amb l'objectiu de fomentar la utilització d'energies renovables, l'eficiència energètica, la rehabilitació energètica en l'edificació i sensibilitzar a la ciutadania sobre la necessitat de contribuir a la lluita contra el canvi climàtic. L'acte obrirà amb les paraules de benvinguda de l'alcalde, Salva Torrent, i comptarà amb ponents del Departament d'Eficiència Energètica de l'IVACE, de l'Oficina de Transició Energètica i Acompanyament i de l'Oficina Tècnica de Fons Europeus de Llíria.

Per la seua part la jornada del dimarts 24 amb el títol 'Comunitats Energètiques. Beneficis mediambientals, socials i econòmics', es durà a terme de 18.30 a 20.30 hores. La trobada buscarà aportar informació sobre les comunitats energètiques locals com a instruments d'impuls en la transició ecològica amb la finalitat d'activar la participació de la ciutadania en la producció d'energia. Durant la vesprada s'abordaran, a més, diferents aspectes jurídics, normatius i tècnics; així com els beneficis que aporten a les persones que conformen la comunitat. La cita obrirà de nou amb el primer edil i comptarà amb un ponent de la Cooperativa Energètica Enercoop.

L'edil de Sostenibilitat Ambiental, Cristina Díaz, ha recordat que tots dos esdeveniments se sumen a la conferència celebrada el mes de setembre passat "que va despertar l'interés del públic que va poder conéixer com implicar-se en la transició energètica i els nous models de gestió".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon