Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana destina altres 600.000 euros a la renovació de voreres

     


Les actuacions es concentren en aquesta ocasió en les zones del Carmen i Montesol.

L'Ajuntament de l'Eliana continua amb el seu pla de renovació de voreres en diferents punts del terme municipal amb l'objectiu de millorar les construccions més antigues o les afectades per trencaments per arrels d'arbres i per l'indegut estacionament de vehicles. Les últimes actuacions, que van arrancar a l'octubre del passat any, s'estan desenvolupant en les zones del Carmen i Montesol i compten amb un pressupost total de 632.495 euros. 

Concretament les reparacions, que estan previstes que finalitzen el mes vinent d'abril, estan consistint en la demolició i posterior reconstrucció del paviment de vorera deteriorat amb formigó ruleteado o amb formigó imprés. Les obres contemplen també la renovació completa de les vorades, a més s'està aprofitant l'ocasió per a realitzar el pas de vianants amb rajola hidràulica, així com rajola tàctil de botó i ratllada. En aquelles zones on la renovació afecta a tota una façana o a gran part d'ella, s'ha aprofitat en els casos necessaris per a renovar també trams d'aigua potable. Finalment, als carrers que el seu ample de vorera ho permet, s'estan implantant també escocells al voltant dels arbres.

L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, ha valorat aquest tipus d'actuacions com 'molt demandades per la ciutadania i per tant molt necessàries', destacant que en el període de 2019- 2023 el Consistori ja ha invertit 3 milions d'euros en renovació de voreres.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon