Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana crea zones i barris de circulació en sentit únic

  


L'Ajuntament de l'Eliana està duent a terme, de manera progressiva, el projecte d'unidireccionals en diferents punts de la localitat, modificant la senyalització horitzontal i vertical per a generar sentits únics de circulació en les zones residencials. Els objectius d'aquestes actuacions, en les quals ha invertit 277.090 euros, són racionalitzar el trànsit, assegurar el normal trànsit per als vianants per la voreres i protegir aquesta infraestructura del deteriorament que li provoca l'estacionament de vehicles.

Les obres, que s'han desenvolupat ja en Montealegre, Montesol, Vistahermosa, El Valle, El Carmen, L'Escorial i Entrepins consisteixen a adequar la secció dels vials per a poder generar una zona d'estacionament en la calçada, evitant així que els vehicles envaïsquen les voreres. En aquells casos en els quals l'ample del carrer no és suficient per a generar espai d'aparcament i doble sentit de circulació, el Consistori ha optat per generar el sentit únic de la via. En els pròxims mesos continuarà implementant el pla en zones com Montepilar, El Paraíso i los Almendros, i per a finalitzar, la zona de Taules, Hendaia i El Lago.

En concret els treballs, que està previst que finalitzen el mes vinent de febrer, consisteixen a marcar amb pintura viària les bandes d'aparcament, així com nous passos de vianants i marques viàries. A més, s'està instal·lant també nova senyalització vertical que regule el trànsit sobre la base dels nous sentits de circulació. 

Segons el primer edil, Salva Torrent, aquestes actuacions han aconseguit millorar la seguretat viària i minimitzar els accidents en les zones urbanes en les quals ja s'ha implantat.

  


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon