Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament vol 'millorar' les seues àrees empresarials com a mecanisme pel creixement econòmic de Paterna

L'Ajuntament de Paterna, en la seua contínua "aposta pel creixement econòmic de la ciutat", ha dut a terme diferents actuacions de millora en les seues àrees empresarials per a optimitzar la mobilitat del trànsit d'automòbils i camions així com de la seguretat del trànsit per als vianants.

L'Alcalde de Paterna i responsable de l'Àrea d'Empresa, Indústria i Universitat, Juan Antonio Sagredo, ha detallat que "aquestes actuacions són una mostra de l'esforç inversor que estem realitzant per a dotar a les nostres àrees empresarials de millors accessos, infraestructures i serveis, facilitant espais altament competitius i qualificats per a les pimes".

"Continuem renovant i modernitzant la imatge d'aquestes zones per a atraure la implantació de nous projectes que generen ocupació sostenible i de qualitat", ha afegit el primer edil.

Al llarg del 2022 s'ha millorat l'asfaltat en les zones amb major antiguitat com a Font del Pitxer i l'Andana. Quant al Parc Empresarial Tàctica s'ha renovat la senyalització vertical i horitzontal, a més de transformar zones d'aparcament en cordó en estacionament en bateria per a augmentar l'espai de pàrquing.

D'altra banda, s'ha condicionat l'accés des del baixador de metre en el Barri de Santa Rita a les empreses situades en el Polígon Vaig moldre del Testar, on a més d'habilitar un accés per als vianants, s'ha millorat la senyalització i la il·luminació a través de leds. D'aquesta manera, s'ha donat resposta a la reivindicació de la millora de la seguretat per part dels nombrosos treballadors i treballadores que accedeixen als seus llocs de treball utilitzant aquest transport públic.

També s'han instal·lat set tòtems digitals interactius distribuïts en les diferents àrees empresarials. Aquests directoris, que ofereixen dades de les empreses i la seua ubicació, estan connectats tant amb el SIG Industrial del consistori com amb les webs de les Associacions Empresarials oferint també informació actualitzada dels serveis (restaurants, hotels…) i dotacions (gasolineres, pàrquings, punts de recàrrega…) existents.

Tal com ha assenyalat Sagredo, "l'estratègica ubicació dels tòtems digitals evita els desplaçaments innecessaris per part de visitants, clients i proveïdors de les pimes locals, reduint així les emissions de CO₂ i oferint una imatge moderna de Paterna, Ciutat d'Empreses".

El pressupost per a aquestes actuacions ha sigut d'un total de 498.153,01 euros, subvencionat al 98,61% per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

Les obres s'han complementat amb les realitzades per part de les associacions empresarials locals, gràcies a les subvencions directes que l'Ajuntament de Paterna concedeix anualment en el marc dels Convenis de Col·laboració, que se signen amb cadascuna d'elles per a la millora i modernització dels equipaments i infraestructures de les seues àrees empresarials.

En l'exercici 2022 la quantitat ha ascendit a 212.000 euros, que les associacions han destinat a la col·locació de més hidrants, la renovació d'embornals, condicionament de zones d'aparcament, senyalització, arranjament de voreres, entre altres.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon