Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Llíria finalitza les obres de millora del polígon Pla de Rascanya


L'actuació, subvencionada per l'IVACE, ha comptat amb una inversió de 231.000 euros


L'Ajuntament de Llíria ha invertit un total de 231.000 euros en les obres de millora, modernització i dotació d'infraestructures del polígon industrial Pla de Rascanya. Este projecte ha estat cofinançat per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

Dins de les actuacions realitzades, s'ha reurbanitzat una part del carrer dels Fornillers amb l'ampliació de la vorera, implantació d'un carril bici i dotació d'estacionament en cordó. A més, s'han instal·lat lluminàries led en esta via.

Igualment, s'ha ampliat el carril bici del carrer Ferran el Catòlic fins a la rotonda de l'Ull del Vent. De la mateixa manera, s'han instal·lat d'hidrants per a la protecció contra incendis i s'ha millorat la xarxa de subministrament d'aigua, igual que la senyalització viària horitzontal i vertical.

L'alcalde de Llíria, Joanma Miguel, ha destacat que estes actuacions "contribuiran a millorar la mobilitat, accessibilitat, seguretat i eficiència energètica del polígon, en una nova aposta per modernitzar els nostres sectors industrials, que servisca per a facilitar l'activitat de les empreses ja instal·lades i l'arribada de noves".

En este sentit, el regidor de Foment Econòmic, Francesc Fombuena, ha volgut recordar que este projecte "s'uneix a altres inversions realitzades a Pla de Rascanya en els últims anys, com la retirada de les torres aèries elèctriques o la instal·lació de xarxa fibra òptica amb un circuit de càmeres de seguretat connectades a la central de la Policia Local".

"I que tindran la seua continuïtat amb la passarel·la sobre l'autovia CV-35 que la Conselleria de Política Territorial i Obres Públiques té previst executar, un projecte que va més enllà del propi polígon, ja que beneficiarà també a les persones residents a les urbanitzacions amb la seua connexió al nucli urbà amb vies de comunicació sostenibles", ha afegit l'edil. 


Obras polígono Pla de Rascanya

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon