Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Llíria actualitza la senyalètica urbana



La Regidoria de Mobilitat Sostenible de l'Ajuntament de Llíria està procedint a l'actualització i millora de la senyalística urbana direccional, amb la finalitat de renovar i unificar els senyals indicatius, tant per a vehicles com per a vianants.

La iniciativa, ha apuntat l'edil de l'Àrea Paco García, "té com a objectiu que el nou direccional senyalitze els itineraris d'entrada i eixida a la ciutat de Llíria des de les principals vies, així com indicar a les persones conductores i vianants diferents punts d'interés, tant de caràcter administratiu com culturals i patrimonials".

Amb esta nova senyalització es pretén també eliminar els vells pals indicatius que es troben deteriorats i obsolets, canviant-los a uns nous senyals adaptats a la normativa vigent.

Així mateix, Paco García ha assenyalat que "s'estan reforçat els indicatius dels aparcaments dissuasius que en esta legislatura s'han habilitat en les diferents entrades del municipi, per a aconseguir que les persones visitants arriben fluidament fins a estes zones, estacionen allí els seus vehicles i accedisquen a peu fins als diferents llocs d'interés situats en el centre comercial de Llíria".

"També s'està realitzant una prova pilot de la nova senyalització de carrers mitjançant pals indicatius en la zona de Censals, amb la finalitat d'aconseguir una homogeneïtzació de les plaques i estandarditzar la seua retolació i característiques, la qual cosa es regularà en breu mitjançant ordenança municipal que es troba en elaboració", ha comentat el regidor de Mobilitat Sostenible.
 



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon