Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de la Pobla de Vallbona esborra una pintada homòfoba al mig del carrer: 'No normalitzem aquests delictes', diu Llavata

L'Ajuntament de la Pobla de Vallbona (València) ha esborrat una pintura homòfoba realitzada en la vorera d'un carrer del municipi, en la qual es va escriure el nom d'un xic al costat de la paraula "marica".

El consistori va tindre constància d'aquesta pintada en la nit d'aquest dijous, quan un veí de la localitat valenciana els va alertar de l'existència d'aquest missatge d'odi, segons han indicat a través de les seues xarxes socials.

Així, l'Ajuntament ha procedit aquest divendres al matí a la neteja de la pintada, al mateix temps que ha agraït la col·laboració "veïnal i associativa" en la denúncia d'aquests delictes d'odi. "Continuarem actuant ràpidament per a combatre'ls", han assegurat.

En aquesta línia, la regidora de Serveis Socials, Regina Llavata, ha instat, en declaracions a La Pobla TV  a "qualsevol persona que conega d'aquests missatges en la via pública a dir-ho perquè l'Ajuntament actue de seguida, com s'ha fet fins ara".

Llavata ha lamentat i condemna aquesta acció que, ha ressaltat, "encara que semble una qüestió menor, no és així, perquè no cal normalitzar aqueixes paraules, delictes i insults, i més quan es dirigeixen a una persona en particular". "És greu assenyalar a tot un col·lectiu, però més encara assenyalar a una persona com es cap a en el grafiti", ha censurat.

Des del consistori han insistit que "davant qualsevol situació de discriminació cal denunciar davant les autoritats sense demora per a poder actuar", i han asseverat que continuaran treballant "per a consciència i previndre comportaments i fets contraris a la igualtat de les persones".

  


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon