Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat reparteix calendaris per a sensibilitzar i prevenir la violència de gènere


La Mancomunitat Camp de Túria ha repartit calendaris de taula per a sensibilitzar i prevenir contra la violència de gènere. La Unitat d'Igualtat de l'ens supramunicipal ha distribuït 1.000 exemplars entre els 9 municipis que formen part de la Unitat: Gàtova, Olocau, Marines, Loriguilla, Casinos, Domenyo, Serra, Benissanó i Nàquera.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és el de sensibilitzar i prevenir la violència de gènere tant de cara al personal de les administracions com a la ciutadana, atès que cada taula d'atenció amb un calendari el missatge arriba directament i es visibilitza constantment el telèfon 016.

Cada pàgina, que es correspon amb cada mes, conté un missatge com a crida a l'acció individual i col·lectiva i a la reflexió, identificant aquestes violències i interpel·lant-nos a l'acció per a la prevenció. A més, com cada taula d'atenció disposarà d'un calendari, es facilita que el missatge arribe directament i es visibilitza constantment el telèfon 016.

El calendari #igualtat2023 és una aposta per a recordar-nos durant tot l'any que un món igualitari i sense violències cap a les dones és possible i que totes les persones podem i hem de fer alguna cosa per a aconseguir-ho.

En aquest sentit, la difusió en xarxes socials i en la pàgina web ajudaran a reforçar el missatge. Es tracta d'una iniciativa que ja va començar el passat 25N amb la presentació del cartell i la campanya de la Mancomunitat Camp de Túria en el Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència Contra les Dones.
Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon