Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat Camp de Túria continua el servei d’assessorament a empreses en 2023

   


La Mancomunitat Camp de Túria va posar en marxa l'oficina d'innovació comarcal per al territori a principis de 2022 amb la col·laboració de l'Agència Valenciana d'Innovació. Enguany continua els seus serveis i aposta per iniciar més projectes.

L'oficina d'innovació comarcal ofereix serveis especialitzats de caràcter gratuït a empreses, emprenedors, indústria i comerç a través de coaching, mentoring i un call center. Accions que han pogut desenvolupar-se gràcies al suport de l'Agència Valenciana d'Innovació (AVI), dependent de la Generalitat Valenciana.

La principal línia de treball és desenvolupar accions que augmenten i milloren el nivell de digitalització i innovació en els comerços i empreses de Camp de Túria i per a això es va contractar una agent d'innovació comercial i a un agent d'innovació industrial. A principis de 2023 s'han incorporat dos nous tècnics, un d'innovació comercial, substituint a l'anterior, i un altre per al programa Túria Tech Transfer Project.

Gràcies a aquest projecte s'envien dos butlletins mensuals d'informació estratègica sobre modernització digital, realitzats pel centre tecnològic ITI i també va poder realitzar-se el Túria Tech Transfer Day, el major esdeveniment de transferència d'informació i innovació per a empreses realitzat a la comarca, al qual van assistir quasi 300 persones. I al costat de l'Institut Universitari Valencià d'Investigació en Intel·ligència Artificial (VRAIN) de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha desenvolupat una eina amb Intel·ligència Artificial (IA) que selecciona, entre totes les persones candidates inscrites en el Portal d'Oucpació de la Mancomunitat Camp de Túria, els perfils idonis per a un determinat lloc de treball amb els requisits que demanden les empreses.

Així mateix, en la seua labor d'ajudar a les empreses de la comarca, l'Oficina d'Innovació va llançar el HUB de proveïdors digitals i tecnologia de Camp de Túria com a aparador que una tota l'oferta digital del territori. Paral·lelament a aquest treball, el personal tècnic, al costat de tècnics de l'Acord Territorial d'Ocupació, han dut a terme desdejunis i jornades per a donar a conèixer les ajudes del Kit Digital posades en marxa pel Govern d'Espanya, així com tallers per a mostrar la labor de l'oficina d'innovació en col·laboració amb els ajuntaments.

Tots els serveis continuaran en 2023. Resoldre el repte de la innovació en aquests sectors clau per al desenvolupament econòmic i social de Camp de Túria continua sent una labor essencial i per això la Mancomunitat Camp de Túria aposta per la continuïtat de l'Oficina d'Innovació.

Existeixen dos números de telèfon per a assessorar-se sobre la digitalització i la innovació. Si eres un comerç de Camp de Túria i tens dubtes sobre aquest tema pots contactar en el 672171385 o si eres una indústria i vols conèixer processos d'innovació per a millorar la teua competitivitat pots resoldre les teues inquietuds en el 627101488.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon