Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La inauguració del Ninot a Llíria apropa les Falles 2023

L'edifici Multiusos acull esta mostra que es podrà visitar fins al 17 de febrer

Les falles de Llíria han donat a conéixer un xicotet avanç dels monuments que plantaran enguany, en l'Exposició del Ninot que s'ha inaugurat esta vesprada a l'edifici Multiusos.

L'acte ha comptat amb la presència de les falleres majors de la localitat, Esperanza Rubio i Andrea Peris, acompanyades per l'alcalde Joanma Miguel, l'edil de Festes Paco Gorrea, i el president de Junta Local Fallera, Martín Martínez.

Igualment, representants de les sis comissions del municipi han assistit a la inauguració d'esta exposició que també recull els treballs presentats en el Concurs de Fotografia Fallera 2023. La mostra es podrà visitar fins al pròxim 17 de febrer, en horari de dilluns a divendres de 09.00 a 21.00 hores.  

L'obertura de l'exposició ha estat precedida per la presentació dels esbossos dels monuments fallers i de les bases de la primera edició del concurs "Falles més igualitàries" que l'Ajuntament posarà en marxa per al pròxim exercici 2024. Amb esta nova iniciativa municipal, es pretén fomentar, dins de la festa, la defensa de valors d'igualtat entre dones i homes, sense discriminacions sexistes i de rebuig a la violència de gènere.

Este acte faller a Llíria torna a representar, un any més, el prolegòmen a les celebracions festives del mes març, que tindran el seu punt de partida amb la Crida que es realitzarà el pròxim 25 de febrer per a anunciar les Falles de 2023. 
 



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon