Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Generalitat facilitarà la mobilitat en la nit de Reis, 5 de gener, amb la circulació de metres i tramvies de Metrovalencia

   


La Generalitat facilitarà la mobilitat en la nit de Reis, 5 de gener, amb la circulació de metres i tramvies de Metrovalencia que desplaçaran a les persones usuàries fins a l'al voltant de les 2.30 hores de la matinada, hora de pas pel centre de la ciutat.

La consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró, ha assenyalat que les circulacions nocturnes planificades "afavoriran que els nombrosos desplaçaments que es produeixen després de concloure les tradicionals cavalcades i el tancament de comerços a mitjanit per les últimes compres es realitzen de manera sostenible i còmoda".


En total, es produiran tres nits consecutives de servei nocturn: la nit del 5 de gener, la del divendres 6 de gener i la del dissabte 7 de gener. Així mateix, la consellera Rebeca Torró ha recordat que, gràcies a les mesures per a fer front a la inflació que ha posat en marxa la Generalitat, "en aquestes últimes jornades festives, com ha ocorregut durant tot el Nadal, els joves i els més xicotets podran desplaçar-se de manera gratuïta".


Les circulacions nocturnes de Metrovalencia, sota la denominació "A la lluna de Metrovalencia", permeten els desplaçaments en el metre cap a Bétera, Llíria, Picassent, Aeroport, Alboraia-Peris Aragó, Rafelbunyol, Riba-roja de Túria de Túria, Torrent Avinguda, Marítim, Paterna i Seminari.

En el cas del tramvia, els destins són Doctor Lluch, Vicente Andrés Estellés, Tosal del Rei, Marítim, Neptú, Natzaret i Mas del Rosari.

Metre de

Els trens circulen amb una freqüència de pas entre 10 i 20 minutos pel centre de la ciutat, a partir de l'últim servei habitual abans de mitjanit, en aquells trams en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda i Marítim-Serradora.

En direcció a Alboraia la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts, els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna. I cada 80 minuts, en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja de Túria.

Els últims passos pel centre de la ciutat de València, en l'estació d'Àngel Guimerà, cap als diferents destins se situen entre les 2.30 i les 3.00 hores.

Tramvia


En les línies tramviàries, els tramvies circulen amb intervals de pas de 40 minuts en totes les Línies, mentre que en els trams Primat Reig-Dr. Lluch i Marítim-Grau Canyamelar la freqüència és de 20 minutos.


En el cas de la Línia 10, la freqüència de pas de 40 minuts és entre Alacant i Natzaret i viceversa, mentre que entre Natzaret i Ciutat Arts i Ciències-Justícia i en sentit invers és de 20 minutos.


En línia 4 se circula entre Dr. Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte l'últim tramvia en servei que arriba fins a Mas del Rosari. Els últims passos per la parada de Benimaclet cap als diferents destins té lloc entorn de les 2.30 hores.


Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d'informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia, en facebook/metrovalencia.fgv i en l'app oficial de Metrovalencia.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon